Masszázs oktatás masszőr képzés

Vélemények

A képzésen résztvevő hallgatók mondták rólunk:

A Svéd-frissítő masszázs képzésen történő részvétel kiváló döntés annak, aki valóban megfelelően el akarja sajátítani a masszázs elméleti és gyakorlati részét. Ebben nyújtott tökéletes segítséget Szilvi, aki alaposságával és évtizedes tapasztalatával érte el azt, hogy elsajátítsam a masszírozás fogásait, apró fortélyait. Az oktatás személyre szabott tempóban folyt. Szilvi mindent megtett annak érdekében, hogy a tananyag elméleti és gyakorlati részét egyaránt, akár többször átismételve tanuljuk meg. Az illusztrációkkal ellátott jegyzet érthető, logikusan felépített.
Szilvit és ezzel együtt a képzést mindenkinek csak ajánlani tudom, egyik legjobb döntésem volt.

Horváth Zoltán

A Tanoda tanfolyamának elvégzése óta a masszázs szerelmese lettem, imádom csinálni! És tudod Szilvi nagyon köszönöm, hogy ilyen fantasztikusan tanítasz, de a legjobb aminek szívből örülök, hogy egy igazán jólelkű embert ismerhettem meg benned. A képzés után is fogok jönni hozzád, mert egy ilyen ember társasága igen csak hiányozna nekem. Az ember a tanfolyam után úgy érzi, hogy vissza kell mennie, szüksége van arra a légkörre :)

Hegedüsné Lukács Klaudia

Köszönök mindent. Nagyon jól éreztem magamat és sokat tanultam tőled!!! Szuperul csinálod!!!! Örülök, hogy hozzád kerültem... Puszi

Tubák Csilla

Aktuális hírek

3 TANFOLYAM 1 ÁRÁÉRT! (4 napos)

Svéd-frissítő + talp + relaxációs masszázs tanfolyam (50 órás)

Időpont: 

2019.október 12-13. (szombat-vasárnap)
          október 19-20. (szombat-vasárnap)

Ne habozzon mielőbb leadni jelentkezését!  :)

Bővebb információ a KÉPZÉSEK menüpontban olvasható.

Ha Ön szeretne részt venni tanfolyamunkon, de a hétvégi időpontok nem megfelelők, nyugodtan jelezze telefonon. Előfordulhat, hogy más is így van ezzel és ebben, az esetben megoldható, hogy a képzés hétköznapokon kerüljön megrendezésre.
WebDesign by PG Dekor